Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Egyházmegyék

A koreai "Kkottongnae Congregation of Brother Jesus" papi szemináriumot nyit a Fülöp-szigeteken 

A Fülöp-szigeteken megnyitotta első papi szemináriumát a koreai missziós rend, a "Kkottongnae Congregation of Brother Jesus". A szerzetesrend, amely a szegényekért és elesettekért dolgozik, erre a célra Palo városát jelölte ki, a Fülöp-szigetek középső részén levő Leyte szigetén.

Ferences ikertestvérek arab himnuszokat komponálnak Assisi Szent Ferenc írásai nyomán 

Johnny és George Jallouf ikrek, és együtt vesznek részt a képzésben a Szentföld ferences tartományában. 25 évvel ezelőtt születtek a szíriai Aleppoban, és a háború által megkínzott világvárosban együtt élték meg a szerzetesi életre szóló meghívásukat, ami mindkettőjüket arra vezette, hogy Assisi Szent Ferenc nyomdokaiba lépjenek.

Meleg étel rászorulóknak 

Kubában a verbiták egy népkonyhát tartanak fenn, ahol a rászorulók kapnak meleg ételt.

A Pápai Missziós Művek 50 éves fennállását ünnepli Indonéziában és új alkalmazást indított 

Az indonéziai Pápai Missziós Művek 50 éves fennállásának alkalmából kifejlesztett egy új alkalmazást fiataloknak. Az indonéz püspöki konferencia elnöke és egyben Jakarta érseke, Ignatius Suharyo bíboros, a PMM fennállásának 50. évfordulója megünneplésére szentmisét mutatott be a jakartai Orsolya-kápolnában.

A Pápai Missziós Művek bejelentette: boldoggá avatják Pauline Jaricot-t 

2022. május 22-én boldoggá avatják Pauline Jaricot-t. Ezt jelentette be Gaëtan Boucharlat de Chazotte, a francia PMM főtitkára videoüzenetében.

Antónia nővér üzenete 

Antónia nővér Nagybereznáról küldött köszönő sorait idézzük.

Magyar-pakisztáni együttműködés 2017-ben 

A két évre meghosszabbított kárpátaljai Szent Mihály Gyermekotthont támogató projektünk a 2016. év végével lezárul. A következő évben ismét egy távoli nemzet gyermekeit segítjük kis imával és kis áldozattal.2017-ben a pakisztáni Pápai Missziós Művekkel közösen éljük meg a segítő testvéri szeretetet.

GAMBIA-BWIAM 

„ Nem győzők hálát adni a jó Istennek azért a kiváltságért, hogy olyan helyre születtem, ahol megvan mindenem. Van mit ennem, van mit innom, van hol aludnom, van gyógyszer a betegségeimre, nem rémiszt a háború…  Az Isten megajándékozott mindezzel, s hív arra, hogy általam másokat is megajándékozhasson! „Kis imával, kis áldozattal” tudunk óriási dolgokat tenni, ha komolyan vesszük sokan, együtt!”  (M. Fidelis SSND, Makó)

előző123következő