Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Egyházmegyék

A Szent Péter Apostol Műve magyarországi támogatói programja 

Egyetlen új pap is több ezer katolikus életét teheti jobbá a távoli területeken

Beiktatás Bugyin 

2015. szeptember 20-án beiktattunk hat új missziós gyermeket a váci egyházmegye egyik legtávolabbi zugában, Bugyi községben.

„Legyen nekem a Te igéd szerint!” 

Augusztus 2. és 6. között került megrendezésre a Szent Gyermekség Műve idei tábora nemzeti kegyhelyünkön, Mátraverebély-Szentkúton. Az idei téma a Szűzanyához kapcsolódott: „Legyen nekem a te igéd szerint.”

Legyen hol élniük… 

A Szent Gyermekség Műve 2014/2015. évi projektjével kapcsolatban márciusban látogatást tettem Kárpátalján. Célja elsősorban találkozás és beszélgetés volt, hogy pontos képet kapjunk a támogatásra kiszemelt leendő gyermekotthonról és a jelenlegi kárpátaljai viszonyokról.

Máltai-magyar missziós találkozó 

A Szent Gyermekség Műve keretén belül idén júliusban már harmadik alkalommal találkoztak a máltai és a magyar missziós gyermekek. Két éve volt az első találkozó Magyarországon. Tavaly mi utaztunk Máltára, most ismét ők látogattak meg bennünket. Fóton fogadtuk őket.

Testünk a Szentlélek temploma 

Az Ifjúsági Missziós Társulat nyári tábora Nagybárkányban

 

Küldetésünk a misztériumjátékokban 

A nagybárkányi és pásztói ifjúsági missziósok több éve együttműködve szolgálják az Urat és embertársaikat a misztériumjátékok révén.

Idősként is gyermekmissziós vagyok! 

Felkerestük a 86 esztendős Bacsa Istvánné Szilágyi Magdi nénit, és kértük, meséljen gyermekkori missziós életéről

Pakisztáni szeminárium támogatása 

A magyarországi Pápai Missziós Művek a Szent Péter Apostol Műve ágazat segítségével a Lahore-i Szűz Mária Kisszeminárium lakóit több mint 30 új ágyhoz juttatta a múlt évben.

"Hogy ne vesszünk el a világban!” 

A hazai Szent Gyermekség Műve 2014/2015. évi projektjével segíti a kárpátaljai Rát községben lévő Szent Mihály Gyermekotthon bővítését. Heni, a most végzős diák, életéről mesél.

5 év 5 ajándék 

A Szent Gyermekség Műve görögkatolikus tagjainak gondolatai, tapasztalatai

Örüljetek az örvendezőkkel Róm 12,15 

A következő két írás a missziós gyermekcsoportok kísérőinek szemszögéből mutatja be a Szent Gyermekség Műve mindennapjait, örömeit, de a nehézségeket sem rejtik véka alá.