Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Egyházmegyék

Missziós fiatalok adtak elő a Karizmák ünnepén 

A nagybárkányi missziós csoport a Lisieuxi Kis Szent Teréz szüleinek életét bemutató misztériumjátékot adta elő Pünkösd hétfőn, Máriaremetén a Karizmák ünnepén.

Missziós iskolarádió Rákosszentmihályon 

A Szent Gyermekség Műve rákosszentmihályi tagjai minden reggel igét mondanak az iskolarádióban.

XXI. Karizmák ünnepe Máriaremetén 

21. alkalommal hívta családi majálisra az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye iskolák, plébániák, rendek, mozgalmak közösségeit május 16-án. A karizmák ünnepén Máriaremetén Erdő Péter vezetésével haladtak végig az „irgalmasság útján”, az irgalmasság testi és lelki cselekedeteiről elmélkedve.

Szent Gyermekség Missziós Nyári Tábor 2016. 

Missziós Gyermekek Nyári Tábora Nagykovácsi Tisza-Teleki kastély 2016. júli. 31- aug. 4. (vasárnaptól csütörtökig)

V. váci egyházmegyei találkozó Rádon 

A Szent Gyermekség Műve Váci Egyházmegyei találkozóját 2016. április 9-én immár ötödik alkalommal tartottuk meg Rádon. Mottója: „Legyetek irgalmasok.” Az ünnepi eseményre idén is több mint kétszázan érkeztünk az egyházmegye különböző pontjairól: Fótról, Bugyiról, Nagybárkányból, Pásztóról, Rádról, Patakról, Vecsésről, vendégként Budapestről és a távoli Encsről is.

Gyermekmisszió Fóton 

A fóti Ökumenikus iskola médiaszakkörös diákjai készítették ezt a kisfilmet az iskolájukban is jelnlévő missziós lelkületről. 

Boldogasszony zarándokvonat 2016 

2016-ban veszünk részt először missziós gyermek és ifjúsági csoporttal a Csíksomlyói Búcsún. A Misszió Tours szervezésében induló Boldogasszony zarándokvonattal és zarándok közösséggel kelünk útra, a magyarság legszebb ünnepére.  

Görgökatolikus missziós beiktatás Nyíregyházán 

19 gyermek tett missziós fogadalmat 2015. december 9-én a Nyíregyházi Szent Miklós Görög Katolikus iskolában.

Adománygyűjtés 2016 

Támogassa ön is a kárpátaljai, ráti, Szent Mihály Gyermekotthon bővítését!

Louis Martin & Marie-Azélie Guérin 

Ízelítő a pásztói és a nagybárkányi, Ifjúsági és Gyermekmissziósok eléőadásából.  Louis Martin és Zélie-Marie Guérin házaspár szentté avatására 2015. október 18-án, a Világmisszió vasárnapján került sor Rómában a családszinódus idején.

Missziós napok Encsen 

Missziós napokat tartottak Encsen a Szent László iskolában. Hétfőm és kedden játékos, énekes, táncos programok keretében ismerkedhettek meg a gyerekek: a Pápai Missziós Művek, a Verbita rend és a Ferences Mária Misszionárius nővérek szolgálatával, életével, szokásaival.

II. Országos Missziós Találkozó 

 „Boldog a szem, amely látja, amit ti láttok.” (Lk. 10,24) Ez az evangéliumi mondat vált élővé bennünk, mikor október 3-án, szombaton körbenéztünk a budapesti, Rezső téri Magyarok Nagyasszonya templomban, ahol másodszor került megrendezésre a Missziós Gyermekek Társaságának, azaz a Szent Gyermekség Művének az országos találkozója.