Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Hírek

Segítség a Reménysugár Otthonnak 

2021. szeptember 20.

Eljött a nap, amelyen adományokkal megpakolt kisbusszal Sebastian atya és segítői leparkoltak a Nógrád Megyei Reménysugár Egyesített Szociális Intézmény központjában Balassagyarmaton. Hálás emberek, az intézmény dolgozói fogadták őket.

Kitüntetés 

2021. szeptember 17.

Nagy megtiszteltetés érte egyik kedves animátorunkat!

Szent Gyermekség Tábor 

2021. augusztus 05.

Idén csak két napos volt a Szent Gyermekség Tábora, de mindenki jól érezte magát. Illusztrációképpen álljon itt néhány kép és egy videófelvétel.

Keresztúton Isten kegyelméből 

2021. május 17.

A következőkben tanúságtételt olvashatnak egy súlyos koronavírus-fertőzésből felgyógyult barátunktól.

Reménysugár szeretetotthon 

2021. február 15.

Az állami fenntartású Reménysugár Otthon Balassagyarmaton, Nógrád megye nagy történelmi múltú szép kisvárosában található. A diósjenei és a berceli otthon közös igazgatása alá tartoznak. ( A három otthonnak egy igazgatója van.)

Jelenleg 83 fő gondozottat látnak el.

Az otthon épülete eredetileg csecsemőotthonnak készült, így jelenlegi funkcióinak az ellátására nehézkesen lehet megfelelővé tenni.

Antónia nővér üzenete 

2021. január 28.

Antónia nővér Nagybereznáról küldött köszönő sorait idézzük.

Megjelent P. Madassery Benvin Sebastian SVD atya Ő az című könyve 

2020. december 01.

Megjelent P. Madassery Benvin Sebastian SVD atya Ő az című legújabb könyve, melyet rövid tartalmi ajánlóval mutatunk be. A könyv 2500 Forintért megvásárolható Budapesten a Mária Kegytárgy boltokban (Ferenciek tere), vagy megrendelhető a Pápai Missziós Művek irodájában 1223 Bp. Jókai Mór u. 14. (tel/fax.: +361 226 4610) pmmmisszio@gmail.com email címen, postai utánvétellel (2500 Ft. +csomagolási és postaköltség!).

Istenkereső mozdulatok 

2020. január 06.

Madassery Benvin Sebastian SVD atya a levélen csúszkálásról, a zöld sapkásokról és a hitről

(Tóth Ida)

Neve után az SVD (Societas Verbi Divini) az Isteni Ige Társaságát jelenti, vagyis a misszionárius verbita rend tagja. Elhivatottsággal jött Magyarországra, a láthatatlan értékekben hisz. Madassery Benvin Sebastian szerint egészséges, boldog életet élni csak közösségben lehet.

Szent Gyermekség Műve 10. jubileumi ünnepsége 

2019. október 17.

2019 szeptember 21-én tartotta a magyarországi Szent Gyermekség Műve a 10. jubileumi ünnepségét a budapesti Szent István Bazilikában.

Eucharisztia P. Benvin Sebastian SVD jegyzete 

2017. október 05.

Sebastian atya elmélkedését olvashatjuk a 2020-as Eucharisztikus Kongresszusra készülve.

Jézussal éljük az életünket 

2013. szeptember 02.

Dr. Katona István egri segédpüspök urat a Püspöki Konferencián végzett munkája közben kérdeztük életéről, hivatásáról és a missziókról. Kértünk tőle üzenetet életünk irányítására.

előző123következő