Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Hírek: Önismereti kurzusVissza a listához

2021. január 19.

Munkatársaival együtt vallja, hogy az ember test-lélek-szellem-spirituális egység. Ebben a komplexitásában kell szemlélni, megérteni és segíteni. Ezért önismereti kurzusuk is 4 lépcsőben, a test, lélek, szellem, spiritualitás komplexitásában épül fel. Minden kurzus 10 előadást, 10 a témához tartozó jegyzetet és egy útmutatót tartalmaz.

Első kurzusuk „Üzen a lélek” címmel a testtel foglalkozik, pontosabban a pszichoszomatikus betegségekkel, azzal, hogy hogyan betegíti meg testünket a negatív gondolat, szorongás, félelem, hogy milyen érzelem áll egy pszichoszomatikus emésztőrendszeri, keringési, allergiás vagy ízületi panasz mögött.

A második kurzus: „Élő és éltető kapcsolataink” címet viseli, amelyben önismeretről, lélekismeretről, férfi és női lélek titkairól, a párkapcsolat és családi élet szépségeiről, nehézségeiről, félelemről, szorongásról, önzésről, önzetlenségről, a kimondott szó erejéről lesz szó. A harmadik kurzus címe: „Életút - A lélek útjain - az egyén és annak életútja”, amelyben azt elemzik, hogy megismerhető-e a lélek, beszélnek a személyiségtípusokról, személyiségzavarokról, önsajnálat, panaszkodás, magány, szomorúság, depresszió, életközép krízis vagy válság témakörével, valamint az öregedés nehézségeivel foglalkoznak, „A szívnek nincsenek ráncai” címmel.

A negyedik kurzus a „Csillagösvény” címet kapta, amelyben szó lesz örömről, annak forrásairól, jóságról, szépségről, empátiáról, alázatról, a csend erejéről, szeretetről, megbocsátásról.

 

Sebastian atya szeretettel ajánlja figyelmükbe ezt a lehetőséget.

 

Részletek a weboldalukon: 

www.psynatura.hu

Az átlagosan 50 perces előadásokból rövid ízelítőt itt kaphat: 

https://www.youtube.com/channel/UCxD7XsQ9CU9LjsQyDckfhFA/videos