Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Hírek: Én vagyok az igazság! Nagymarosi Ifjúsági Találkozó május 20-ánVissza a listához

2017. április 24.

2017. május 20-án kerül sor a következő Nagymarosi Ifjúsági Találkozóra, amely egészen különleges lesz: ezen a tavaszi alkalmon az alapítását tavaly ünnepelt Domonkos Rend lesz a házigazda; a téma pedig mi más, mint ami minden domonkos testvér és nővér küldetésének középpontját jelenti: az Igazság. 

A reggeli imát a domonkos nővérek vezetik közösen a Boanergész zenekarral, a főelőadást pedig Deák Hedvig és Magyar Mirjam nővérek tartják. A nap mottója Jézus mondata: Én vagyok az igazság!

A program

9.00 – közös reggeli ima – a domonkos nővérek és a Boanergész zenekar vezetésével (plébániakert)
10.00 – főelőadás – Deák Hedvig és Magyar Mirjam nővérek, majd szentségimádás a domonkos nővérek és atyák, valamint a Boanergész zenekar vezetésével (plébániakert)
12.00 – fakultációk (különböző helyszíneken)
13.30 – ebédszünet, idő a személyes találkozásokra
15.30 – énekpróba a szentmisére
16.00 – szentmise – főcelebráns: Varga Lajos püspök atya (plébániakert)
18.00 – közös éneklés – Sillye Jenő és barátai (plébániakert), majd táncház a Jászok együttessel.

Hamarosan többet elárulunk a fakultációkról és nap programjának részleteiről is, de addig is olvassátok el a Nagymarosi Levelet, amelyet a Domonkos Rend tagjai készítettek számotokra. S ugye tudjátok: most is, mint minden találkozón segítőket vár a Gyerekmaros is – ha szívesen vagy gyerekek között, ha segítenél a csoportvezetésben, látogass el a Gyerekmaros honlapjára és jelentkezz!

A nagymarosi levét itt olvasható.