Pápai Missziós Művek Pontifical Mission Societies

Hírek: A kétéves Alfie tegnap éjjel megmutatta a világnak, hogy a világ nem dönthet az ő haláláról.Vissza a listához

2018. április 25.

CSODA TÖRTÉNT! HATALMASAT KÜZDÖTT MA ÉJJEL A KÉTÉVES ALFIE EVANS! Megmutatta a világnak, hogy a világ nem dönthet az õ haláláról.

Tegnap este a kis Alfie-t szülei tiltakozása ellenére lekapcsolták "az õt életben tartó"? lélegeztetõgéprõl. A szülõk minden bíróságon vesztettek, az Emberi Jogok Európai Bírósága is ellenük döntött. A liverpooli Alder Hey kórház és a bíróságok úgy gondolták, tudják, mi a jó a kisfiúnak: ha véget vetnek az életének.

Míg az orvosok néhány percre becsülték a gyermek életben maradását a lélegeztetõgép lekapcsolása után, Alfie csodával határos módon több mint tíz órán át mesterséges oxigénáramlás nélkül, magától lélegzett! Bár 10 órán át nem adtak neki oxigént az orvosok (így engedve, hogy agya tovább károsodjon), ma reggel ezt megtették, írja édesanyja.

"Oxigént és vizet engedtek adni Alfie-nak! Milyen csodálatos õ! Bármi is történik, õ már bebizonyította, hogy ezek az orvosok tévedtek. Milyen gyönyörû!"

Édesapja pedig arról számolt be, hogy hat órán át vizet sem adtak a gyermeknek az orvosok.

Ma délutánra újabb bírósági meghallgatást tûztek ki Alfie ügyében, miután a kisfiú a várakozásaikkal ellentétesen életben maradt. Kérdés, hogy ezután is kitartanak-e amellett, hogy nem engedik el Rómába a kisfiút.

Hordozzuk Alfiet-t és családját továbbra is imáinkban!